Services

In de winkel van Desto Ruitersport tref je een grote variëteit producten aan. Zo hebben we een eigen zadel passervice, kunt u een scheerapparaat voor uw paard huren of dekens laten wassen. Ook meten wij uw nieuwe leren rijlaarzen op maat aan. Met onze jarenlange ervaring in de paardensport kunnen wij u goed adviseren over de beste keuzes voor u en uw paard. U bent van harte welkom in de gezelligste ruitersportwinkel van Zeeland!


Zadelpasservice

Wij importeren jaarlijks veel dressuurzadels en springzadels van onder andere de merken Colberth Brother en Santa Cruz. Het is Argentijns leer, zeer soepel en goed te onderhouden. Uiteraard hebben wij alle toebehoren voor het zadel ook in ons assortiment! Daarnaast hebben wij ook regelmatig mooie tweedehands zadels.

Onze vertrouwde partner en zadelpasser Chebelle komt graag bij u op bezoek om het beste zadel voor u en uw paard aan te meten.


Leren Laarzen Aanmeten

Naast een variabele collectie met standaard rijlaarzen bieden wij u ook de mogelijkheid om leren rijlaarzen van de beste kwaliteit aan te meten. In elke kleur en met elk gewenst detail. Denk bijvoorbeeld aan de laarzen van het bekende merk Petrie. Komt u langs in de winkel voor een passend advies, dan meten wij uw droomlaarzen op!


Scheerapparaat Verhuur

Heeft uw paard een scheerbeurt nodig maar heeft u zelf geen scheerapparaat? Dan kunt u bij Desto Ruitersport een scheerapparaat huren. U haalt het apparaat op en brengt het terug in de winkel.

De scheerapparaten zijn verkrijgbaar in 2 maten, groot (voor het hele lijf) en klein (voor de benen, oren en het hoofd).

Huurtarief per volle dag:

Groot scheerapparaat draadloos en op accu €30,-
Klein scheerapparaat draadloos en op accu €12,50


Deken Wasservice

Wanneer de winter voorbij is moeten de paardendekens gewassen worden ter preventie van schimmel en luis. Misschien heb je een regendeken die je graag waterdicht houdt en daarom hebben wij een deken wasservice!
Breng je dekens langs in de winkel en wij zorgen dat ze schoon en zonder resten van paardenharen terugkomen.

Tarieven wasservice:
Winterdeken/Regendeken wassen € 16,50
Fleecedeken/Wollendeken wassen € 13,50
Regendeken impregneren (waterafstotend houden) € 4,- extra
Dekjes of hals van deken wassen € 6,-


ONZE MERKEN